Avui és un d’aquells dies que toca quedar-se a casa per responsabilitat, però, precisament per responsabilitat, caldrà canviar molts hàbits actuals. Poc recorregut li queda al món si seguim tractant-lo com el tractem ara: plàstics en mars, oceans i lleres de rius; fum i pol·lució en les grans ciutats; vessaments de cru en mars; productes químics en les nostre fruites i verdures per a que siguin més grosses i boniques… i tot això a costa del planeta i de la nostra salut. Hem de canviar hàbits i, començar a pensar en no fer un viatge de cap de setmana a 2000km de distància, no comprar kiwis de Nova Zelanda i menjar fruita de temporada de l’Empordà o gaudir de la natura a Fitor en comptes d’anar a fer-ho al Canadà. Gaudim de les experiències de proximitat, tot viatjant per les nostres contrades, menjant el nostre peix, la nostra carn o les nostres fruites i verdures que no tenen res a envejar a tots els productes que puguis imaginar de la resta del món. Menja sa, menja proximitat i gaudeix de la nostra terra tot conservant el nostre planeta.
A Espai Gastronòmic Calonge cuinarem productes del Baix Empordà, farem els millors cursos de cuina de Girona i et farem gaudir de les millors experiències de la Costa Brava. Menja producte de proximitat i gaudeix del turisme de casa teva.
Deixeu un comentari
You must be logged in to post a comment.